Le Preare vin roze Chiaretto di Bardolino 750ml

35,00 lei

În stoc

Compare
SKU: 8002053038193
  • homepage-new-image-box-img-1
    Transport Gratuit
    La comenzi de peste 350 lei
  • homepage-new-image-box-img-2
    Retur Gratuit
    Retur Gratuit 30 de zile
  • homepage-new-image-box-img-3
    Calitate Italiană
    Garantăm calitatea produselor noastre.
Telefon Suport:
Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0731 343 956

Fapte interesante
Marca Cantina di Negrar – Viața Cantinei Valpolicella Negrar. Această linie aduce un omagiu filozofiei producției cooperative și reamintește artefactele istorice rămase pe teritoriul Negrar: Leul Sf. Marcu, așezat pe o coloană în centrul orașului Negrar, care este o mărturie a stăpânirii Republicii Venețiane în secolul al XVI-lea.

Originea vinului alb sec Cantina di Negrar, Soave Classico poate fi văzută din numele său. Soave – cel mai vechi apelason Italia, clasificat în 1931. Numele Soave conform istoricilor asociat cu numele grupului triburilor nord-germane – șvabii (sau șvabii), cunoscuți sub numele de Cezar la svevi sau svebi, iar în Evul Mediu – ambele suavi. Cuvântul „Soave” în italiană înseamnă „blând, dulce, drăguț”. Deci, cuvântul lui Dante Alighieri descria vinurile din regiune, așa cum a spus Shakespeare în gura lui Romeo. Adevărat, nu este clar ce anume a aparținut – vinului, care este băut cu Romeo și Julieta, sau descrierii sărutului ei. Vinul de amestec Soave Classico include în mod tradițional strugurii Trebbiano, Garganega și Chardonnay. Vineyards Cantina Valpolicella Negrar este situată în inima orașului Soave, la o altitudine de 100-250 de metri deasupra nivelului mării și au o expunere sud-vest. Vârsta viței de vie este de 15-20 de ani. Recoltat din viță de vie manual la jumătatea lunii septembrie, după o selecție atentă. La cramă fructele sunt zdrobite și imediat separate de coajă. Fermentare la o temperatură controlată de 16 ° C și vinuri de învechire testate în cuve de oțel inoxidabil. Potențialul de păstrare a vinului este de 2-3 ani.

Crama Cantina Valpolicella Negrar a fost organizată în 1933, mai mulți producători mici necompetitivi. Astăzi Cantina Negrar – o asociație de 180 de viticultori, una dintre cele mai mari cooperative producătoare de vin din Italia. Aceștia consiliază și coordonează activitățile a circa 200 de proprietari de vii, a căror suprafață totală este de 500 de hectare. Rețete vechi combinate cu inovații moderne care sunt folosite cu mare grijă și grijă – o garanție de înaltă calitate. Toate podgoriile sunt situate pe dealurile din regiunea Valpolicella Classico, în nord-vestul Veronei. Producția anuală se ridică acum la peste 8 milioane de sticle de vin obținute din peste 60.000 de chintale (13 milioane de lire sterline) de struguri.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu au fost adăugate recenzii încă.

Coș 0

Coșul este gol.