• Iodosan apa de gura antiplacca 500ml

  (0)
  16,90 lei
  16,90 lei
 • Pasta del Capitano apa de gura Antiplacca 400ml

  (0)
  11,90 lei
  11,90 lei
 • Pasta del capitano apă de gură Carbone 400ml

  (0)
  11,90 lei

  apă de gură

  11,90 lei
 • Pasta del capitano apă de gură cu ghimbir 400 ml

  (0)
  11,90 lei

  Apa de gură cu ghimbir – Pasta del Capitano garantează o igienă completă și o acțiune răcoritoare la nivelul întregii cavități bucale datorită următoarei selecții de ingrediente active: Sulfetal Zn® – cu acțiune antibacteriană; ghimbir – ingredient răcoritor natural care este certificat organic; fluor – ajută la protejarea și întărirea smalțului dentar. Nu există alcool în compoziția produsului.

  Pasta del Capitano a oferit întotdeauna produse de igienă orală de încredere, eficiente și testate științific. Formulele sale exclusive și brevetate prezintă o moleculă originală care conține zinc, cu acțiune de curățare și antibacteriană, capabilă să ofere răspunsuri sigure și specifice pentru igiena orală a întregii familii.

  Ingredientele apei de gură cu ghimbir – Pasta del Capitano: aqua, propylene glycol, polysorbate 20, peg-40 hydrogenated castor oil, sodium benzoate, zingiber officinale water*, aroma, lactic acid, sodium lactate, sodium bicarbonate, sodium fluoride, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol, zinc citrate, sodium saccharin, limonene, zinc coco-sulfate, citral, CI 47005, CI 16035.

  *Conține ghimbir din agricultură ecologică – aceasta din urmă promovează biodiversitatea mediului în care are loc și limitează sau exclude utilizarea produselor sintetice.

  Mod de utilizare: produsul nu trebuie diluat. Folosiți capacul ca dozator și clătiți cel puțin 30 de secunde. Apa de gură cu ghimbir – Pasta del Capitano poate fi utilizată zilnic și precedă sau urmează periajul normal al dinților.

  Avertizări: evitați ingerarea. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se utiliza la copii cu vârsta sub 6 ani. Închideți recipientul produsului imediat după folosire. Perioada de valabilitate după deschidere exprimată în luni (6 M) pe eticheta sticlei se referă la produsul păstrat corect și în condiții normale, previzibile de utilizare. În cazul în care apar reacții alergice, opriți folosirea. Conține: fluorură de sodiu.

  Forma de prezentare: 400 ml.

  11,90 lei
 • Pata del Capitano apa de gura Junior pentru copii 400ml

  (0)
  12,90 lei
  12,90 lei
Coș 0

Coșul este gol.

Sortare după: